Gamescom: MEDIA események

Gamescom: MEDIA események


2023. augusztus 7. 11:00

A kölni Gamescom keretében a Kreatív Európa MEDIA programhoz kapcsolódóan a Kreatív Európa Irodák nemzetközi hálózatának tagjai az alábbi két eseményt szervezik narratív videójátékok és interaktív immerzív projektek fejlesztőinek és producereinek.

 

MEET YOUR NEIGHBOURS

A Kreatív Európa MEDIA képviselői kapcsolatépítési lehetőséget biztosítanak narratív videójátékok és interaktív immerzív projektek fejlesztőinek és producereinek. A résztvevők az eseményen rövid megbeszélések keretében ismerhetik meg más országokból érkező szakemberek fejlesztési, finanszírozási és forgalmazási stratégiáját.

Az eseményen a helyek száma korlátozott, a kiválasztott résztvevőket augusztus közepén értesítik.

Időpont és helyszín: 2023. augusztus 24. 9:30, MEDIA Stand (Hall 3.2)

(A részvételhez Trade Visitor / Fachbesucher Ticket szükséges).

Regisztráció: https://www.surveymonkey.de/r/F96L5VH

Regisztrációs határidő: 2023. augusztus 8.

 

MEDIA konzultáció

Narratív videójátékok vagy interaktív immerzív projektek producereit, fejlesztőit várják a kölni Gamescom keretében a Kreatív Európa MEDIA munkatársai, akik személyes konzultáció keretében adnak tájékoztatást a MEDIA Video Games and Immersive Content Development pályázatának részleteiről.

A pályázat narratív videójátékok és interaktív immerzív projektek fejlesztését támogatja. Az előző finanszírozási időszakban projektenként legfeljebb 150 000 euró támogatás volt elérhető. Az új felhívás várhatóan idén ősszel jelenik majd meg, a pályázati határidő pedig 2024 elején lesz.

A konzultációkra augusztus 23-25 között kerül sor a MEDIA Standnál (Hall 3.2).

Időpontfoglalás és regisztráció a következő oldalon lehetséges: https://www.surveymonkey.de/r/J8RHRHJ?fbclid=IwAR1Rc4N19avKrhKfMfHD9aCQW_nh_HnePll66yIiAN8xMNshzr1QLexDBX4

Regisztrációs határidő: 2023. augusztus 14.

 

Az események hivatalos meghívója ide kattintva érhető el.

 

Mindkét esemény a következő országok MEDIA irodáinak együttműködésével valósul meg: Belgium, Dánia, Észtország, Franciaország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Spanyolország, Németország.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem