TFL Series Lab & Series Lab Talents

TFL Series Lab & Series Lab Talents


Jelentkezési határidő: 2023. március 31.

A TorinoFilmLab az alábbi televíziós sorozatok területének szentelt programjaira várja a jelentkezőket.

SERIESLAB 2023

A SeriesLab a világ minden tájáról érkező forgatókönyvírók, író-rendezők és producerek jelentkezését várja. Egy legfeljebb 9 kreatív csapatot (és 9 projektet) magában foglaló nemzetközi csoport fog együtt dolgozni 5 hónapon keresztül, ahol a nemzetközi televíziós szakma kiválasztott tagjai előtt bemutatott végső prezentációval zárul a képzés. A 9 projekt egyike 10 000 eurós fejlesztési támogatásban részesül majd.

További információ

SERIESLAB TALENTS 2023

A SeriesLab Talents keretében 5 forgatókönyvírónak nyílik lehetősége, hogy a drámasorozatokban szerzett tapasztalataikat  tovább fejlesszék egy közös projekt keretein belül. A program három 5 napos, bentlakásos workshopból áll, ahol kipróbálhatják egy sorozat koncepciójának kidolgozását, beleértve a mini-bible és a pilot forgatókönyvet is. A program egy hálózatépítő szakmai rendezvénnyel zárul az utolsó workshop végén.

Workshop időpontok:

  • 2023 szeptember
  • 2023 novemberében
  • 2024 eleje

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2023. március 31. 

Március 1-jén online tájékoztatót tartanak a képzésről, amelyhez Zoomon keresztül lehet csatlakozni. Link és további részletek hamarosan a SeriesLab közösségi oldalain és a felhívások hivatalos oldalain.

További információ

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem