Screen Leaders 2021

Screen Leaders 2021


Jelentkezési határidő: 2021. június 11.

A Screen Skills Ireland örömmel jelenti be, hogy megindult a jelentkezés a 2021-es Screen Leaders képzésrere európai és ír filmes cégek részére.

A Screen Leaders egy olyan stratégiai cégfejlesztő képzés, ami segít átalakítani, megújítani a filmipar vállalatait. A program már több mint 10 éve sikeresen kerül megrendezésre a Kreatív Európa MEDIA Program és a Screen Skills Ireland támogatásával. Olyan cégek vezetői számára tervezték, akik a film, a televízió, az animáció, a számítógépes játékok világában dolgoznak.

A Screen Leaders az esemény végére olyan képességeket ad a résztvevőknek, amik segítenek vezetni és fejleszteni a vállalatokat egy összetett, innovatív és fejlődő nemzetközi piacon. Mindezt a tudást a program keretei között online workshoppal, egyéni konzultációval és egy jelenléti workshoppal szerezhetik meg, ami 2021 szeptemberétől 2022 januárjáig valósul meg.

Az első modul szeptember 26-30-ig kerül megrendezésre online, a második októbertől decemberig tart szintén online, a harmadik pedig Limerickben személyesen lesz megtartva 2022. január 16. és 20. között. A három modul között személyes visszajelzéseket is kapnak a résztvevők.

Ha filmes vállalatod jelenleg változáson, növekedésen megy keresztül, vagy csak szeretnél a nemzetközi piacon jobban érvényesülni, akkor június 11-ig mindenképpen jelentkezz a Screen Leaders programra!

További információ

Kapcsolat:
Barbara Henkest
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+35316798040 telefonszámon.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem