Daazo - Nyerőmagyarok

Daazo - Nyerőmagyarok


2016. szeptember 7. 11:48

A Magyar Fejlesztési Központ kezelésében álló  Nyerőmagyarok interjút készített Deák Dániellel, a Daazo egyik alapítójával.
Egy innovatív ötletet jól megálmodni nem egyszerű feladat. Nagyot akarni ér, sőt, muszáj is, de tudni kell, mi az a terv, ami megvalósítható. Deák Dánieléknek sikerült a Daazoval pont akkorát álmodniuk, amennyit elbír a hátizsákjuk. Nem kívántak a Youtube-bal versenyezni, kezdettől fogva online rövidfilmes tartalmakat akartak közvetíteni, magas minőségben, egy szűkebb célközönségnek.

– Az álom egyetemista ötletelésből indult még 2007-ben, szerettük volna, hogy a rövidfilmek és tehetséges készítőik is megjelenési felülethez jussanak – mesél a kezdetekről az alapító és projektvezető. A Daazo eleinte hobbiként indult, aztán kis szerencsével félállás, majd teljes állás, hivatás lett belőle. Ezt a fordulatot pedig a Creative Europe MEDIA alprogramja hozta meg nekik. – Már kezdetben tájékozódtunk a potenciális pályázatok felől, amikor rábukkantunk a közvetlen EU-s lehetőségre, de az illetékesek lebeszéltek minket, mondván, hogy az inkább nagy cégeknek szól – folytatja a történetet Deák Dániel.

Bővebben

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem