MEDIA programok a Cannes-i Filmfesztiválon

MEDIA programok a Cannes-i Filmfesztiválon


2023. május 12. 11:21

2023. május 16-án kezdődik a 76. Cannes-i Filmfesztivál, amelynek keretében az Európai Bizottság és a Kreatív Európa MEDIA az alábbi rendezvényekre várja az érdeklődőket.

Május 18-án csütörtökön, 10:00 és 11:00 óra között Looking ahead: a vision for the European audiovisual and media industries címmel rendezik meg az Európai Film fórumot, amelynek helyszínea a Palais des festivlas lesz. A konferencia fő témája az európai audiovizuális szektor versenyképessége lesz, tekintettel a növekvő versenyre a globális szereplők és a fejlődő gyártási technológiák területén. A konferencia résztvevői megvitatják, milyen módszerek és üzleti modellek segíthetnek az alkalmazkodásban. Az eseményt online a DigitalEU Youtube csatornán lehet követni.

Május 18-én 17:30-19:00 óra között rendezik meg a Kreatív Európa Irodák a MEDIA ág "Business" szektor nyertes pályázói számára a Let’s Celebrate the MEDIA Community! – Happy Hour elnevezésű kapcsolatépítő rendezvényt.

Május 19-én az Usheru MEDIA által támogatott Unlock the Community című projektjét mutatják be képviselőik a Kreatív Európa MEDIA pavilonjában (Pavilion Creative Europe MEDIA at International Village (number 120)). A projekt célja, hogy úgy mozdítsa elő a közönségfejlesztést, hogy közben drasztikusan csökkenti a marketingköltségeket.

Május 20-án szombaton, 16:00 és 16:30 között az Európai Bizottság bemutatja a European Media Industry Outlook kutatás eredményeit az audiovizuális szektor fejleményeiről Európában. Az eseményt online is közvetítik.

Május 21-én 17:30-19:00 óra között a MEDIA ág "Content" szektorának nyertes pályázói találkozhatnak a Let’s Celebrate the MEDIA Community! – Happy Hour eseményen,

május 22-én szintén a MEDIA pavilonban pedig az "Audience" szektor pályázatainak nyertesei.

Május 23-án a MEDIA pavilonban pályázati tájékozató eseményt tartanak a Kreatív Európa MEDIA Sales Agents pályázati felhívásáról 9:30-10:30 között.

Forrás: Európai Bizottság & MEDIA tájékoztató

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem