Kreatív Európa MEDIA pályázatok 2023

Kreatív Európa MEDIA pályázatok 2023


2022. október 19. 10:02

Megjelent a Kreatív Európa MEDIA 2023-ra szóló alábbi hat új pályázata.

A felhívások rövid, magyar nyelvű ismertetője a pályázatok címére kattintva honlapunk Pályázatok 2021-2027 menüpontja alatt található, a pályázatok teljes dokumentációja pedig a Funding & Tender opportunities oldalán érhető el. 

További pályázatok megjelenése 2022. decemberben várható.

TV and Online Content
A felhívás célja nemzetközi potenciállal rendelkező TV és online tartalmak fejlesztésének és gyártásának támogatása a filmgyártó cégek kapacitásának növelésével.

1. Határidő: 2023. január 17.
2. Határidő: 2023. május 16.

Innovative Tools and Business Models
A felhívás célja az innovatív eszközök és üzleti modellek fejlesztésének és/vagy terjesztésének ösztönzése, annak érdekében, hogy növeljék az európai audiovizuális alkotások láthatóságát, elérhetőségét, sokszínűségét, közönségét és/vagy az európai audiovizuális ipar versenyképességét.

Határidő: 2023. január 24.

European Slate Development
A felhívás keretében 3-5 filmből álló csomagtervekkel lehet pályázni, játékfilmek, animációs filmek és kreatív dokumentumfilmek fejlesztésére irányuló tevékenységek támogatására.

Határidő: 2023. január 25.

Video Games & Immersive Content Development
A felhívás keretében narratív videójátékok és interaktív narratív immerzív tartalmak fejlesztésének támogatására lehet pályázni.

Határidő: 2023. március 1.

Films on the Move

A felhívásra forgalmazói ügynökségek pályázhatnak európai filmek páneurópai mozi és/vagy online forgalmazására irányuló kampányok támogatására. A pályázathoz legalább 7 különböző forgalmazónak kell csatlakoznia, amelyek közül legalább kettőnek alacsony gyártási kapacitású országból kell származnia.

Határidő: 2023. március 14.
Határidő: 2023. július 4.

Audience Development and Film Education

A pályázat célja közönségfejlesztő és filmoktatási tevékenységek támogatása (különös tekintettel a fiatal közönséget célzó projektekre).

Határidő: 2023. március 30.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem