European Writers Club

European Writers Club


2022. március 23. 09:21

Forgatókönyvírók jelentkezését várják a European Writers Club nemzetközi programjára, amely a Kreatív Európa Irodák együttműködésével valósul meg.

A Kreatív Európa MEDIA nemcsak erősíti a koprodukciókat, hanem elősegíti az együttműködést különböző országokból érkező, különböző nyelveket beszélő forgatókönyvírók között is.

A Kreatív Európa Irodák, a MEDIA program követeiként ezért új kezdeményezést indítanak European Writers Club elnevezéssel. A program célja, hogy elősegítse az EU céljait, támogassa az európai tehetségeket és a határokon átnyúló együttműködéseket az alkotók között. A European Writers Club keretében két online és egy jelenléti eseményre kerül majd sor.

A program első eseményét március 30-án, 11-12 óra között rendezik meg online formában.
Az eseményt a Series Lab Talents (Torino Film Lab) vezetője, Tony Grisoni nyitja meg, aki a Félelem és reszketés Las Vegasban c. film forgatókönyvének egyik írója volt.
Ezt követően Michal Aviram és Martin Behnke (Berlin, Alexanderplatz; Dark) osztják meg tapasztalataikat a Munich Match című nemzetközi sorozat forgatókönyvének idegen nyelven történő írásával kapcsolatban. A beszélgetést Arne Sommer moderálja (MOIN Filmfund).

A részvételi szándékot a hamburgi Kreatív Európa Iroda címére küldött emailben kell jelezni március 28-ig: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (angol vagy német nyelven).
A résztvevők az esemény előtt emailben kapják meg a belépéshez szükséges Zoom linket.

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem