MEDIA információs nap: Slate & Mini-Slate & Co-Development

MEDIA információs nap: Slate & Mini-Slate & Co-Development


2021. július 8. 11:16

2021. július 21-én 10:00-12:00 között online tájékoztató eseményt rendezünk, ahol részletesen bemutatjuk a Kreatív Európa - MEDIA ág három pályázatát, a European Slate DevelopmentEuropean Mini-Slate Development és European Co-Development felhívásokat.

Az érdeklődők megismerhetik a csomagterv fejlesztési pályázatok feltételeit, valamint a pályázás folyamatát és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. A tájékoztató során időt biztosítunk a kérdésekre is.

Mivel 2021-ben elkezdődött a Kreatív Európa új időszaka, ezért a támogatási lehetőségekkel, valamint a pályázás menetével kapcsolatban is számos változásról, újdonságról fogunk beszámolni. Emiatt a részvételt tapasztalt és kevésbé tapasztalt pályázóknak egyaránt ajánljuk.

Az információs napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció a linkre kattintva lehetséges: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTK1cxwBv--F4Z9hgAX_pSiZZBRyGY8ddRJcxhrDS34YJsHw/viewform

Az eseményt online, a Zoom alkalmazáson keresztül tartjuk, amelyhez a linket e-mailben osztjuk meg a regisztrálókkal.

A résztvevőknek javasoljuk, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázatokról honlapunkon és a Funding & Tender Opportunities Portalon:
Slate: https://bit.ly/3jPYkKd
Mini-Slate: https://bit.ly/3xkH6rZ
Co-Development: https://bit.ly/3e8U98u

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem