MOME Transzmédia workshop

MOME Transzmédia workshop


Jelentkezési határidő: 2020. január 6.

Transzmédia - Végtelen történet
A modern történetek nem az utolsó mondatnál érnek véget - háromnapos workshop íróknak, alkotóknak, producereknek a transzmédia storytelling módszereiről, lehetőségeiről.

Mi az a transzmédia storytelling?
“A transzmédia a 21.századi történetmesélés, melyben technológia és narratíva keresztezi egymást. Olyan kommunikációs folyamat, melyben a történet sosem pihen, egyik médiumról a másikra vándorol, az online világból az offlineba, majd vissza, bevonva a közönséget is az alkotásba.” Sara Božanić // transmedia-design.me

A transzmédia storytelling alapja, hogy a történet univerzuma több csatornán bontakozik ki. Az elmúlt években a technológia fejlődésének köszönhetően műfajok születtek, formátumok és platformok jöttek létre, melyek segítségével a sztori már nem csupán egy egycsatornás lineáris esemény, hanem univerzumát önállóan is értelmezhető elemek összessége alkotja.
Ebben az univerzumban az alkotóknak új lehetőségei nyílnak a történet részleteinek kibontására és a közönség bevonására.

A műhelymunka vezetője Sara Božanić, a szlovén Institute for Transmedia Design alapítója, transzmédia designer és stratéga, több sikeres transzmédia projekttel a háta mögött vezet be a transmedia világába, történetmondási sajátosságaiba, stratégiai tervezésébe.

Angol nyelvű program, magyar nyelvű tolmácsolás nem lesz biztosítva.

Részvételi díj
24.500 HUF + ÁFA

Időpont
2020. január 27-29.

Helyszín
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Kiknek szól a képzés?
digitális történetmondók, forgatókönyvírók, rendezők, producerek, dokumentumfilmesek, sorozat készítők, kommunikációs kampány stratégák

Jelentkezés
Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet, amihez a következő anyagokat várjuk:
- Angol nyelvű szakmai önéletrajz
- Rövid (kb 1 perces) angol nyelvű bemutatkozó videó linkje, melyben a jelentkező elmondja, miért szeretne részt venni a workshopon
- Kapcsolattartási adatok (email cím, telefonszám)

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A fizetés részleteiről a jelentkezők emailben kapnak további tájékoztatást.

Jelentkezési határidő: 2020. január 6.

A férőhelyek száma korlátozott, max 15 fő.

A workshop a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Fast Forward Program és a Kreatív Európa Iroda támogatásával valósul meg.

Facebook esemény

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1145 Budapest, 
Róna u. 174. I ép. III/306-312.


Email: media (kukac) kreativeuropa (pont) hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202


 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem