MIDPOINT TV Launch 2020

MIDPOINT TV Launch 2020


Jelentkezési határidő: 2020. február 10.

A MIDPOINT TV 2020 sorozatok készítésében közreműködő feltörekvő szakemberek számára 8 hónapos programsorozatot kínál. A közép-kelet-európai térségből érkező kreatív csapatok és fejlesztési vezetők jelentkezését várják a képzésre.

TV Launch/ Projektfejlesztési képzés
A 3 modulból álló intenzív fejlesztési programba 9 projektet válogatnak be. A képzés középpontjában a sorozat koncepciójának megfogalmazása, témájának meghatározása, a pilot befejezése, évadok felvázolása, a pitching dokumentumok és a pénzügyi stratégiák állnak.

A projektek bemutatására Észtország fővárosában, Tallinn-ban kerül sor a Season Finale platformon az Industry@Tallin & Baltic Event keretein belül. A legjobb hosszú távú projekt 5000 dolláros díjban részesül az HBO Europe Award által.

TV Launch / Fejlesztési vezető képzés

A fejlesztési folyamat melyen a TV Launch projektek keresztülmennek, platformként szolgál 3 fejlesztési vezető számára, hogy a képzés során jövőbeli munkakörükkel járó kihívásokra készüljenek fel. Ezek mellett valós sorozatokkal kapcsolatos projektekben is lehetőségük lesz részt venni, illetve olyan készségeket sajátíthatnak el, melyek elengedhetetlenek a projektek létrehozásánál.

Időpontok és helyszínek:

Workshop 1 /2020. április, Csehország

Workshop 2 / 2020. augusztus, Bosznia-Hercegovina, Szarajevó

Workshop 3 /2020. november, Észtország, Tallinn

A képzés magában foglal egy 4 alkalomból álló, mentorokkal történő online konzultációs lehetőséget is a workshopok között.

A program fogadja:

írók és rendezők csoportjait sorozat projekttel

Junior fejlesztési vezetők jelentkezését – egyéni jelentkező, aki kapcsolatban áll egy műsorsugárzó céggel, azonban ez nem első számú feltétel.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. február 10.

További információ

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1145 Budapest, 
Róna u. 174. I ép. III/306-312.


Email: media (kukac) kreativeuropa (pont) hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202


 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem