Less is More 2019 workshop

Less is More 2019 workshop


2018. szeptember 06., csütörtök 09:17

Megnyílt a jelentkezés a Less is More 2019-es képzésére.

A Kreatív Európa MEDIA programja által támogatott program egy korlátozott költségvetésű játékfilmes projektek számára biztosított európai platform, a Le Groupe Ouest vezetésével.

A LIM workshop a filmgyártók új generációjának korlátozott költségvetésű, első, második illetve harmadik játékfilmes projektjeit várja, továbbá a színházi, a vizuális művészetek és dokumentumfilmek területéről érkező művészek jelentkezését is.

A workshop során lehetőség nyílik producerekkel, koproducerekkel és pénzügyi partnerekkel történő kapcsolatépítésre. Minden évben 16 projekt kerül kiválasztásra.

A LIM 3 workshopot foglal magában 3 különböző európai országban (Franciaország, Románia, Lengyelország), 2019 március-október között. A workshopok közötti időszakban rendszeres online megbeszélések biztosítják az információcserét.

Együttműködő partnerek a Control N (Románia), Vlaams Audiovisueel Fonds – VAF (Belgium), Krakow Festival Office – KBF (Lengyelország), és a Transilvania International Film Festival – TIFF (Románia).

Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

Részvételi díj írók és rendezők számára: 900 EUR, amely tartalmazza a workshopok, az online képzések és a szállás költségeit.
A díj nem tartalmazza az utazási költséget, azonban elérhetőek ösztöndíjak az utazás támogatására olyan jelentkezők számára, akik nemzeti szinten nem részesülnek támogatásban.

További információ és jelentkezés

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.

Cookie szabályzat

Megértettem