Less is More 2019 workshop

Less is More 2019 workshop


Megnyílt a jelentkezés a Less is More 2019-es képzésére.

A Kreatív Európa MEDIA programja által támogatott program egy korlátozott költségvetésű játékfilmes projektek számára biztosított európai platform, a Le Groupe Ouest vezetésével.

A LIM workshop a filmgyártók új generációjának korlátozott költségvetésű, első, második illetve harmadik játékfilmes projektjeit várja, továbbá a színházi, a vizuális művészetek és dokumentumfilmek területéről érkező művészek jelentkezését is.

A workshop során lehetőség nyílik producerekkel, koproducerekkel és pénzügyi partnerekkel történő kapcsolatépítésre. Minden évben 16 projekt kerül kiválasztásra.

A LIM 3 workshopot foglal magában 3 különböző európai országban (Franciaország, Románia, Lengyelország), 2019 március-október között. A workshopok közötti időszakban rendszeres online megbeszélések biztosítják az információcserét.

Együttműködő partnerek a Control N (Románia), Vlaams Audiovisueel Fonds – VAF (Belgium), Krakow Festival Office – KBF (Lengyelország), és a Transilvania International Film Festival – TIFF (Románia).

Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

Részvételi díj írók és rendezők számára: 900 EUR, amely tartalmazza a workshopok, az online képzések és a szállás költségeit.
A díj nem tartalmazza az utazási költséget, azonban elérhetőek ösztöndíjak az utazás támogatására olyan jelentkezők számára, akik nemzeti szinten nem részesülnek támogatásban.

További információ és jelentkezés

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1145 Budapest, 
Róna u. 174. I ép. III/304.


Email: media (kukac) kreativeuropa (pont) hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202


 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.

Cookie szabályzat

Megértettem