Dok.incubator workshop 2018

Dok.incubator workshop 2018


A dok.incubator rendezők, producerek és szerkesztők jelentkezését, valamint dokumentumfilmes projektjeit várja 6 hónapon keresztül megvalósuló nemzetközi workshopjára, amely egyéni oktatást is biztosít a résztvevők számára.

A program során a résztvevők a legelismertebb nemzetközi szerkesztők, producerek, marketing-szakemberek és forgalmazók segítségével dolgozhatnak projektjük utómunkálatain, elmélyíthetik tudásukat a filmpiac jelenlegi helyzetének terén, projektjüknek megfelelő marketing és forgalmazói stratégiákat sajátíthatnak el.

A program során a résztvevők egy 25 fős nemzetközi szakemberekből álló fórumon dolgozhatnak projektjük utómunkálatain, elmélyíthetik tudásukat a filmpiac jelenlegi helyzetének terén, projektjüknek megfelelő marketing és forgalmazói stratégiákat sajátíthatnak el, valamint szélesebb, nemzetközi közönség eléréséhez szükséges eszközöket ismerhetnek meg.

A workshop korábbi magyar projektjei között szerepelt Tuza-Ritter Bernadet A Woman Captured c. filmje, amit az IDFA-n mutattak be, továbbá kiválasztották a Sundance Filmfesztivál 12 dokumentumfilmje közé, valamint Simonyi Balázs ULTRA c. filmje, ami az Európai Filmdíjra jelölt 15 dokumentumfilm között szerepelt.

1. workshop: 2018. április, Csehország (6 nap)
2. workshop: 2018. június, Szlovákia (6 nap)
3. workshop: 2018. szeptember, Svédország (8 nap)

Jelentkezési határidő: 2018. január 31.

További információ és jelentkezés

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1145 Budapest, 
Róna u. 174. I ép. III/304.


Email: media (kukac) kreativeuropa (pont) hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202


 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.

Cookie szabályzat

Megértettem