Újra meghirdették az Európai Filmkvízt!

Újra meghirdették az Európai Filmkvízt!


2020. február 6. 09:51

A Kreatív Európa MEDIA idén is meghirdeti nagy sikerű felhívását! A kvíz kitöltőinek 20 európai filmet vagy sorozatot kell felismerniük.
A 10 győztes versenyző utazást nyer a 2020-as Cannes-i filmfesztiválra, ahol betekinthet az esemény kulisszái mögé. A szerencsés nyertesek fesztivál akkreditációt kapnak, szakmabeliektől ismerhetik meg Európa audiovizuális iparának működését.

A kvízt itt lehet kitölteni: https://www.wealllovestories.eu/filmcontest

Figyelem! Mivel a Cannes-i Filmfesztivált a koronavírus járvány miatt nem az eredetileg meghirdetett májusi időpontban rendezik meg, így a kvíz kitöltési határidejét meghosszabbították 2020. április 30-ig. A nyerteseket akkor hirdetik ki és értesítik, amikor a filmfesztivál új időpontja meghatározásra kerül.

Ki vehet részt a versenyen?

A versenyen 18 év felett bárki részt vehet, aki a Kreatív Európa program tagországaiból származik. Az EU intézményeiben, vagy a filmiparban dolgozók nem versenyezhetnek, a Bizottság azonban bátorítja a részvételre nem jogosult személyeket, hogy terjesszék és népszerűsítsék a versenyt ismerősi köreikben.

A filmvetélkedő célja az európai audiovizuális alkotások sikerének fokozott tudatosítása és a filmes műveltség erősítése a fiatalok körében. A verseny a MEDIA program része, mely finanszírozást nyújt az európai filmek fejlesztésére és terjesztésére, valamint filmfesztiválokat, mozi hálózatokat és műsorterjesztési platformokat támogat.

 

Kreatív Európa Nonprofit Kft.

1145 Budapest, 
Róna u. 174. I ép. III/306-312.


Email: media (kukac) kreativeuropa (pont) hu

Tel.: +36 1 300 7206 / +36 1 300 7202


 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem