Nyerj egy utat Sevillába, az Európai Filmdíj átadó gálára!

Nyerj egy utat Sevillába, az Európai Filmdíj átadó gálára!


2018. szeptember 17. 08:40

Szereted az európai filmeket? Nagy álmod, hogy részt vehess egy elegáns díjátadó ünnepségen?

Teszteld tudásod, és csatlakozz az európai filmes kihíváshoz a https://www.wealllovestories.eu/efa oldalon! A 10 legsikeresebb kitöltő utazást nyerhet az Európai Filmdíj átadó gálára, melyet 2018 decemberében rendeznek Sevillában. Az esemény keretében olyan híres európai filmsztárokkal találkozhatsz, mint Penelope Cruz, Daniel Craig, July Delpy vagy Sean Connery.

A filmvetélkedőt az Európai Bizottság indította a Kreatív Európa MEDIA alprogram kezdeményezésére, mely finanszírozást nyújt az európai filmek fejlesztésére és forgalmazására, valamint filmfesztiválokat, mozi hálózatokat és műsorterjesztési platformokat is támogat.

A 10 szerencsés nyertes a december 14-16. közötti hétvégén felfedezheti Sevillát, és részt vehet a 31. Európai Filmdíj átadó ceremónián és kísérőrendezvényein.

A kvízt 2018. november 5-ig lehet kitölteni a https://www.wealllovestories.eu/efa oldalon, a nyerteseket november 20-án értesítik.

Azok a jelentkezők, akik követik a Kreatív Európa Program Facebook (@CreativeEuropeEU) vagy Twitter (@MEDIAprogEU) oldalát, és ezt jelzik a kvíz kitöltése során, plusz egy pontot szerezhetnek!

#efa2018 #MEDIAprogEU

 

A weboldal cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez elengedhetetlenek.

Cookie szabályzat

Megértettem